Децата в Ямбол ще празнуват Международния ден на детето с множество забавления и изненади

...........................................
28.05.2024 / 17:54

Децата в Ямбол ще празнуват Международния ден на детето с множество забавления и изненади. На 31 май, петък, от 10:00 часа, на сцената до фонтана в Градски парк – Ямбол ще започне празничен спектакъл с участието на 100 деца и актьора Ангел Попов. Всички детски градини и ясли в града ще бъдат представени на събитието.

На 1 юни, събота, Община Ямбол е подготвила цял ден забавления за децата. Кака Жени и „Вълшебната врата“ с маг Теос ще забавляват малчуганите от 10:00 часа на сцената до фонтана. Планираните дейности включват детски грим, активна анимация, забавни танци, състезания, снежно и сапунено парти, среща с приказни герои, различни спортни дейности и състезателни игри за семейства. Клубът по водомоторни спортове ще даде възможност на децата да направят обиколка по река Тунджа с джетове, спазвайки мерките за безопасност, от 10:30 ч. на кея до Младежки дом. Откритата обсерватория е планирала и национална астрономическа обсерватория и планетариум – Ямбол.

Вечерта от 18:30 часа на същата сцена до фонтана започва празничният концерт на Театрална група „Палечко“ и Студио за поп-пеене на Общински детски комплекс – Ямбол. Магическото шоу на маг Теос ще завърши деня на празненствата.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев