Известен специалист по ортопедия и травматология за деца и възрастни ще преглежда в МБАЛ "Хаджи Димитър" на 31 май

Доц. д-р Стефан Стефанов
28.05.2024 / 18:53

Доц. д-р Стефан Стефанов, известен специалист по ортопедия и травматология за деца и възрастни, ще проведе редовните си месечни прегледи и консултации в МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен на 31 май от 10:00 до 17:00 часа. Поради големия интерес към неговите услуги, той изисква предварително записване на регистратурата или на телефон 044 618200.

Доц. д-р Стефанов е признат за водещ експерт в областта на оперативното и консервативно лечение на дегенеративни и травматични заболявания при възрастни, включително коксартроза и гонартроза, ендопротезиране на тазобедрена и колянна става. Той също консултира и лекува вродени костно-мускулни деформации при деца и възрастни, включително вродена луксация при деца на възраст от 3 месеца до 1 година, и всички други заболявания на опорно-двигателния апарат.

Доц. д-р Стефан Стефанов е дългогодишен консултант на МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен и работи в Университетската специализирана болница за активно лечение по ортопедия „Проф. Бойчо Бойчев“ в Горна баня. Освен това практикува като визитиращ хирург във Франция, Дубай, Гвинея, Судан и Великобритания.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев