На 4 юни в библиотека "Зора" ще представят романа на Евгени Черепов "Извън обхват"

...........................................
29.05.2024 / 10:17

На 4 юни в библиотека "Зора" ще представят романа на Евгени Черепов "Извън обхват". Романът ни пренася в уютна хижа в сърцето на Стара планина, където се събират хора от различни поколения. Някои бягат от мрачното си минало, докато други се борят с предизвикателствата на настоящето. Когато една силна буря връхлетява върху тях, те трябва да разчитат един на друг, за да оцелеят и да намерят вътрешен мир.

Тази красива и светла история е описана като носталгична, дълбока като целонощен сняг, мощна като планинска гора и бърза като вятъра, който духа по билата. Докато четете, изпитвате топлина и надежда, че добротата има значение. Това е роман за онези истински хора, които често остават незабелязани, но са гръбнакът на обществото. Авторът, Евгени Черепов, дава глас на техните истории, щастие и болки, подчертавайки тяхната доброта и простота. Тази трогателна история служи като метафора за света около нас и вдъхва увереност, че бъдещето може да бъде възможно.

Евгени Черепов (роден през 1981 г.) дебютира през 2012 г. с романа „Добавено лято“ (номиниран за Националната литературна награда „Елиас Канети“, 2013 г.). След десетилетие в столицата той решава да се върне в родния си град Стара Загора, където става баща, филолог и любим гимназиален учител по литература. „Извън обхват” е вторият му роман.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев