МКБТХ организираха уъркшоп на тема „Подкрепа на родители и специалисти, работещи с деца в предучилищното образование“

..............................................
13.06.2024 / 20:33

На 13 юни 2024 г. Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ) в Сливен, съвместно с Община Сливен и сдружение „Дете и пространство“, организираха уъркшоп на тема „Подкрепа на родители и специалисти, работещи с деца в предучилищното образование“. Специален гост на събитието беше д-р Весела Банова, психоаналитик и доктор по социология.

Уъркшопът, организиран от Владимир Друмев, секретар на МКБТХ – Сливен, беше част от усилията на комисията да подкрепя педагогическите специалисти и да привлича родителите в превенцията на рискови поведения при деца и младежи. В събитието участваха и психолозите Блага Банова, Галя Ангелова и Илиян Илиев от сдружение „Дете и пространство“.

По време на уъркшопа бяха представени видеоуроци за експерти, работещи с деца и родители, по ключови теми като „Тялото на детето и неговата неприкосновеност“, „Дигиталното тяло“, „Игрите на детето“, „Недоразуменията в езика“, „Аутистичното дете“ и други. Участниците получиха специализирано издание със сценарии към всеки видеоурок.

В инициативата участваха 38 директори и педагогически специалисти от детските градини в Община Сливен.

Още снимки от новината

..............................................
..............................................
..............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев