Един убит и двама ранени при стрелба в София след скандал

Снимката е илюстративна
04.07.2024 / 17:45

В София, пред офис за бързи кредити в квартал "Модерно предградие", се случи стрелба след скандал и сбиване. Вследствие на нападението един човек е убит, а двама са сериозно пострадали. Инцидентът е станал около 15:00 часа пред блок 3, съобщи DarikNews.

На местопроизшествието са намерени две оръжия, а убитият е имал криминално досие с 11 регистрации за различни престъпления. Убитият пристигнал на мястото с двама души, като единият е задържан, а другият е настанен във ВМА. Един от служителите на офиса е също прострелян.

Собственикът на офиса е имал законно оръжие, но за нападателя няма такава информация. Разследването продължава и следствените групи събират информация за случая. Убитият не е собственик на офиса, а човек, който е нападнал собствениците. Собствениците на офиса са в момента арестувани.

Убитият е на 48 години, а пострадалите са на 22 и 23 години. 22-годишният е прострелян в гърдите и крака и е транспортиран към болница "Пирогов". Другият пострадал е с рана в бедрото и е настанен във Военномедицинска академия.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев