Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пожела бързо възстановяване на Доналд Тръмп, бившият американски президент бе ранен на митинг

Бойко Борисов
14.07.2024 / 10:46

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази своята подкрепа към бившия президент на Съединените щати Доналд Тръмп, след като той беше нападнат по време на митинг в Аризона. Борисов публикува снимка заедно с Тръмп във Фейсбук и написа, че осъжда всички опити за насилие и желае бързото възстановяване на бившия лидер. Той подчертава, че насилието няма място в цивилизованото общество и призовава всички политици да избягват езика на омразата, тъй като той води до разделение сред обществото.

Припомняме, че вчера на митинг в Пенсилвания Тръмп бе нападнат. Полицията на щата Пенсилвания потвърди, че заподозреният за стрелбата срещу бившия американски президент Доналд Тръмп по време на митинг е 20-годишен мъж на име Томас Матю Крукс. Според данни от регистрациите той е бил член на Републиканската партия. Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ класифицира инцидента като опит за убийство, предаде БТА.

Още снимки от новината

..............................................

 

Снимки: Уикипидея и Бойко Борисов
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев