Незабравими хитове на известни български изпълнители ще прозвучат в Сливен на 29 август в концерт с кауза

...........................................
18.07.2024 / 14:28

На 29 август (четвъртък) от 20:00 ч. в Летен театър Крепост Туида ще се състои концерт, озаглавен „С песен и стих в сърцето“. Събитието ще включва изпълнения на популярни български изпълнители, които подкрепят каузите и вярват в мисията да бъдат техни посланици. Участие ще вземат Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Дует ШИК, Милена Славова, Росица Ганева, Дует WEIL, Искрен Пецов, Коцето Калки, Дует С Кауза, Вокално трио Дежа Вю, група Спринт, група Хоризонт, Красимир Недялков и група ЖестиМ. Концертът ще бъде придружен от оркестъра София с водещ Веселин Пренеров.

Събитието се провежда със съдействието на Община Сливен под патронажа на кмета на града Стефан Радев. Специални гости ще бъдат децата и младежите от Клуб Ритъм – Сливен с ръководител Елена Пеева, които ще пеят заедно със звездите на България някои от най-големите им хитове. Ще има и изненади за публиката.

Билети могат да бъдат закупени онлайн или на място в касите на EasyPay, бензиностанции OMV, Office 1, Български пощи, книжарници Orange, Технополис, лятна сцена Крепост Туида, Билетен център и галерия – Сливен, бул. „Цар Освободител“ 7. Част от приходите от концерта ще бъдат дарени за подпомагане на инвитро процедури за семейства, които се борят с репродуктивни проблеми.

Концертът подкрепя две важни каузи: информационна кампания за насърчаване на репродуктивното здраве сред младите хора в България и национална кампания за увеличаване на присъствието на българска музика в националния ефир до 50%. Организаторите са Сдружението на независимите автори, музиканти и продуценти (СНАМП) и Студио Спринт Проджект, със съдействието на Конфедерацията на труда „Подкрепа“ и партньори като Фондация „Искам бебе“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“ и Highlife.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев