Криминална хроника Сливен - 24.10.2024 г.

Полиция Сливен
24.10.2024 / 10:46

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-СЛИВЕН: ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06:00 ЧАСА НА 23.10.2024 Г. ДО 06:00 ЧАСА НА 24.10.2024 Г.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работя по сигнал за причинени материални щети по игрален автомат в зала за хазарт, намираща се в град Сливен. Сигналът е подаден на 23 октомври в 08,20 часа. Нанесени са удари по дисплея на машината. Щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 октомври, в 02:00 часа, в дежурната част на РУ-Сливен е постъпил сигнал за пътно произшествие. Инцидентът е станал на бул. „Ст. Караджа“ в град Сливен, срещу стоковото тържище. 25-годишен мъж, водач на лек автомобил „Ауди“, е загубил управление и се е ударил в стълб. От произшествието е пострадало момиче на 18 години-пътник в автомобила, което е откарано в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. По случая е образувано досъдебно производство.

_________________________________________________

През изминалото денонощие в ОДМВР-Сливен са съставени 267 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 27 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 8 протокола за предупреждение.

Направени са 80 проби за употреба на алкохол и 4 за наркотици.

Настъпили са 2 пътни произшествия на територията на град Сливен- едно с пострадал, за които е образувано досъдебно производство, и едно без пострадали, взето е отношение по ЗДвП.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия. Своевременно за ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци, от екипи на РСПБЗН-Нова Загора /1/ и РСПБЗН-Твърдица /3/. Екип на РСПБЗН-Котел е оказал техническа помощ при 1 от сигналите.

На 23 октомври, в 17:41 часа, в РС ПБЗН – Сливен е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Мерцедес“. Произшествието е възникнало вследствие на техническа неизправност в центъра на село Злати войвода. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Автомобилът е унищожен.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев